Nieuws/Binnenland
839790
Binnenland

Tattoo's en erotiek

Of je vindt het spuuglelijk, of je kunt er geen genoeg van krijgen; tattoo's. Voor de laatste groep vindt dit weekend weer de  Tattoo, Body Art en Street Art Conventie in MECC Maastricht plaats. Met als extra in de aangrenzende hal de Erotiekbeurs.

De Tattoo, Body Art en Street Art Conventie is een internationaal evenement waaraan tattoo artiesten uit binnen- en buitenland deelnemen. Bezoekers kunnen zich natuurlijk laten tatoeëren, of simpelweg de kunst van het tatoeëren bewonderen.

Hier kun je shoppen en slenteren langs stands met kleding, piercing, sieraden en nog veel meer. De Grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van mooie lichaamsschilderingen.

 Op het podium zijn live muziekoptredens en diverse tattoo wedstrijden te zien. Dit jaar is er een bijzondere primeur: Tegelijkertijd met de Tattoo Conventie vindt de erotische beurs Erotiek aan de Maas 2015 plaats in de aangrenzende hal in het MECC. U kunt een bezoek aan beide beurzen combineren door het kopen van een combinatiedagkaart!

M.u.v. een aantal shows is de Tattoo Conventie kindvriendelijk (voor Erotiek aan de Maas geldt een minimum leeftijd van 18 jaar).

Open:  11.00-22.00 en 29 maart van 11.00-20.00 uur

www.tattooexpo.eu