Nieuws
842562
Nieuws

Ster voor een dag in professionele musical

Efteling zoekt Pinokkiootjes

Dit najaar is de sprookjesmusical Pinokkio te zien in de Efteling. In elke voorstelling spelen maar liefst dertig kinderen eenmalig mee. Daarom is het park op zoek naar 1300 kinderen die het leuk vinden om een keer in een echte musical mee te spelen.  Op naar de Pinokkio School leren ze de fijne kneepjes van het vak.

Uit heel Nederland en Vlaanderen worden kinderen  voor deze gastrol gevraagd. Iedereen in de leeftijd tussen de 6 en 13 jaar die het leuk vindt om te zingen, dansen en acteren kan zich aanmelden.  De 1300 geselecteerde kinderen krijgen vervolgens in het voorjaar een professionele musicalworkshop tijdens de zogenaamde 'Pinokkio School' in de Efteling. Zo gaan zij goed voorbereid het podium op.

Pinokkio’sThijs Overpelt (10), Max Mies (11), Davy Gomez (11) en Jannes Heuvelmans (11) spelen afwisselend de hoofdrol van Pinokkio in de nieuwe musical. Namens deze vier jongens nodigt Jannes alle kinderen uit om samen met hen de sterren van de hemel te spelen en zich aan te melden voor deze bijzondere ervaring. Bekijk hier de video.

De sprookjesmusical Pinokkio is vanaf september dit jaar op woensdag, zaterdag en zondag zien in het Efteling Theater.