Nieuws/Binnenland
843293704
Binnenland

Chipje dat lijkt op een cavia ’verkocht voor 420 euro’ op Marktplaats

Nuenen - De wonderen zijn de wereld nog niet uit, dat bewijst Kim uit Nuenen. Op Marktplaats bood zij een chipje in de vorm van een cavia aan. Ze heeft het zoutje naar eigen zeggen verkocht voor 420,69 euro.

Je moet wel eerst goed kijken voordat je een cavia herkent in het chipje, maar als je het eenmaal ziet: dan blijf je het zien. Kim vertelt tegen Hart van Nederland dat ze het opvallende exemplaar had gevonden tijdens een feestje.

Eind oktober zette ze de advertentie online, maar pas deze week werd er als een gek geboden op het chipje. Kim kreeg tientallen biedingen van ruim 10 miljoen euro. Ook op Instagram kreeg haar advertentie een hoop likes.

Nieuwstips, reacties? App naar onze whatsapp tiplijn (06-13650952).

’Voorzichtig inpakken’

In de advertentie staat dat Kim het chipje verkocht heeft voor 420 euro. Ze gaat het zoutje voorzichting inpakken en binnenkort opsturen naar de ’gelukkige’ koper.

Het komt vaker voor dat mensen een chipje in een bijzondere vorm online aanbieden. Zo bood afgelopen juni een tiener uit Australië een gepofte Dorito aan op Ebay. Ook zij kreeg extreem hoge biedingen.