Nieuws
843936
Nieuws

Horen, zien en meepraten: tv tip

Meneer Wijdbeens is terug!

In de nieuwe vrijdagavondfamilieshow Popster! gaat het erom wie de leukste, opvallendste en meest originele poppenact kan bedenken en uitvoeren. Alle soorten poppen komen voorbij: handpoppen, vingerpoppen, poppen op een stokje, marionetten: niets is te gek. In Popster! wordt gezongen, gedanst en gelachen.

Naast presentatrice Kim-Lian van der Meij is André van Duin te zien in het programma. Speciaal voor deze gelegenheid kruipt hij opnieuw in de huid van Meneer Wijdbeens.

Van Duin: ’Meneer Wijdbeens heeft jarenlange ervaring als reporter en gaat de deelnemers op geheel eigen wijze ontvangen en ondervragen. Ik heb een paar keer stiekem gekeken bij de repetities van de deelnemers. Ik ben ervan overtuigd dat het een bijzonder verrassende en vrolijke familieshow gaat worden.’

Het uitstapje van Meneer Wijdbeens, toch een echt AVROTROS-gezicht, is overigens al verrassend te noemen. Navraag leert dat het in goed overleg met de omroep is gegaan. Miss Izzy (Lenette van Dongen), Henkjan Smits en Georgina Verbaan treden aan als jurylid.

Ik ben benieuwd of deze nieuwe talentenjacht aan zal slaan. Het is in elk geval weer eens iets heel anders dan alle zang- en danswedstrijden.

Gaan jullie kijken?

SBS 6 - 20.30 UUR - Popster!

Over Ronneke

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!