Nieuws/Binnenland
843985
Binnenland

Cities: Skylines binnen 24 uur 250.000 keer verkocht

Ontwikkelaar Colossal Order heeft alle recht om trots te zijn. Diens nieuwe bouwsimulator Cities: Skylines is binnen één dag al 250.000 keer verkocht via Steam. De game trekt veel aandacht van gamers die teleurgesteld waren in SimCity.

“We zijn erg blij om te zien dat zoveel spelers genieten van Cities: Skylines en dat de Steam Workshop aangevuld wordt met fantastische content van de modders. We voelen ons verheugd en trots en kunnen niet wachten om samen met de community verder te werken aan Cities: Skylines,” aldus Mariina Hallikainen, ceo van Colossal Order.

Cities: Skylines wordt door veel mensen gezien als de bouwsimulator zoals SimCity uit 2013 eigenlijk had moeten zijn. Zo hebben gamers in Cities: Skylines 36 vierkante kilometer ter beschikking waar ze naar hartenlust kunnen bouwen in tegenstelling tot de 2 vierkante kilometer map van SimCity.

Cities: Skylines is verkrijgbaar in twee digitale versies. Via Steam kun je voor €27,99 de standaard editie downloaden en de deluxe versie kost €36,99. Deze bevat als extraatje vijf historische gebouwen: het Vrijheidsbeeld, de Eiffeltoren, de Brandenburger Tor, de Arc de Triomphe en Grand Central Station.