Nieuws
844543
Nieuws

KampeerTV een succes

Het nieuwste Kampeer programma van Nederland, waarin De Telegraaf Reiskrant een rol speelt, heeft in de eerste maanden van dit jaar dik boven verwachting  gescoord. KampeerTV trok vaak meer dan 300.000 kijkers *.

In KampeerTV worden elke week gezinnen gevolgd die kamperen in binnen- en buitenland en worden de mooiste campings in beeld gebracht. De gezinnen proberen in iedere aflevering een door de Reiskrant geselecteerde tip uit. Daarnaast worden nieuwe en gebruikte campers en caravans belicht.

De verwachting van RTL op het tijdslot van zondagmiddag 17.00 u. lag rond de 167.000 kijkers**. KampeerTV scoorde daar dik boven en was steevast het best bekeken programma tussen 17:00 en 17:30, na NPO1.

De initiatiefnemer denkt dat dit o.a. komt doordat reis/vakantie programma’s standaard goed scoren bij Nederlanders, kamperen in de lift zit en bovenal omdat het een hartstikke leuk met vakmanschap gemaakt programma is geworden. Besloten is daarom 5 extra afleveringen uit te zenden.

Opnames volgend seizoen

Voor de opname van de nieuwe serie komende zomer kunnen kijkers zich opgeven om mee te kamperen. Hieraan is massaal respons gegeven. Na elke afleveringen kregen we mails via de site www.kampeertv.nl van enthousiaste kampeerders en nieuwe kampeerders die graag een dag met ons op stap willen. De eerste campings en regio’s zij al bekend.  Zo gaan we volgend jaar o.a. naar Luxemburg.

*  Reguliere uitzending op zondag + herhaling zaterdag op zaterdag

**Gebaseerd op gemiddelden van het reguliere tijdlot in dezelfde periode in 2014