Nieuws/Binnenland
844559
Binnenland

Oma van gezin uit Doorwerth: Laat ons nu met rust

"Ze gaan ergens anders een leven opbouwen en willen nu met rust gelaten worden." Dat zegt de oma van het gezin uit Doorwerth, die achter de beslissing van haar zoon staat.

"Ik snap dat mensen zich ongerust hebben gemaakt maar dat is niet nodig. Het gaat heel goed met mijn zoon, zijn vrouw en mijn vijf kleinkinderen. Ik heb begin deze week mijn zoon nog gesproken. Hij was kalm en opgewekt", vertelt de oma aan RTL Nieuws. "We willen nu met rust gelaten worden."

Toekomst

De oma bevestigt dat geldzorgen het gezin er toe hebben aangezet om een nieuw leven te beginnen in het buitenland. "Ze zitten nu in Duitsland, ergens in een huisje. Wat hun plannen daarna zijn weet ik niet. Maar ze komen niet meer terug en gaan gaan ergens anders een toekomst opbouwen."

De vrouw, die niet met haar naam in de krant wil, snapt de onrust die is ontstaan over de mysterieuze verdwijning van het gezin. Zelf heeft ze zich nooit zorgen gemaakt. "Ik wist van hun plannen, heb ook altijd contact met ze gehad. Ik zie ze binnenkort weer. Daar ben ik zeker van. Het gaat goed met hen. Ze zijn vrolijk en gezond."