Nieuws
844563
Nieuws

Europcar.nl verkozen tot beste autoverhuur website

Europcar is op dinsdag 10 maart jl. op de eerste plek geëindigd in de WUA! Web Performance Scan in de categorie Autoverhuur. Hiermee is Europcar veruit favoriet onder consumenten die zich online oriënteren op een huurauto.

“We zijn heel trots dat we wederom de eerste plaats hebben weten te behalen met de WUA! Web Performance Scan in de categorie Autoverhuur. We hebben het afgelopen jaar al veel optimalisatieslagen gemaakt en we zullen ons zeker verder blijven ontwikkelen en verbeteren, maar voor nu zijn we zeer blij met deze mooie prijs!”, aldus Mark Dijkstra, Algemeen Directeur Europcar.

In januari 2015 is er door het WUA! onderzoek gedaan naar het online oriëntatiegedrag van de Nederlandse consument die op zoek is naar een huurauto. Door de goede vindbaarheid, de hoge score op het aanbod, de beste indruk van het merk en doordat de meeste respondenten het liefste bij Europcar zouden huren, is Europcar de beste aanbieder van het onderzoek geworden. Europcar laat met een eindscore van een 7,7 haar concurrenten ver achter zich.