Nieuws/Binnenland
844590
Binnenland

Hans Anders opent nieuwe winkelformule

De vestiging van optiekketen Hans Anders in het centrum van Den Haag een gedaantewisseling ondergaan. Klanten treffen er technische snufjes als videoschermen en interactieve digitale spiegels.

Na een klantonderzoek en de eerste ervaringen in een speciale omnichannelpilot store in Muiden heeft de optiekketen de winkel in de Grote Marktstraat grondig verbouwd.

met de nieuwe technische snufjes kunnen klanten zien hoe een montuur staat, en via ingebouwde e-mail en sociale media app’s bij vrienden en familie te rade gaan en inforemeren naar wat zij vinden van bepaald montuur.

Net als in de pilotstore in Muiden is het nieuwe interieur donkerder met hout en staal. Tegelijkertijd is de winkel met grote portretfoto’s en een rode accentkleur toch ´herkenbaar Hans Anders´ gebleven.

“Met alle klantinzichten uit Muiden hebben we de routering en bewegwijzering in Den Haag verder verfijnd. Klanten kunnen anders wat overweldigd raken door de grote hoeveelheid monturen, zo hebben we gemerkt”, aldus directeur Angeli Engels van Hans Anders.

Op korte termijn staan ook verschillende andere winkels van Hans Anders op de planning om eenzelfde metamorfose te ondergaan.