Nieuws
845441
Nieuws

Horen, zien en meelezen: tv tip

In korte tijd meer dan 50 kilo aankomen

Internationale Vrouwendag. Op radio- en televisie wordt er heel veel aandacht aan besteed. Dan mag vrouwenzender TLC natuurlijk niet achterblijven. Sterke, onafhankelijke en inspirerende vrouwen krijgen van de zender zelfs een extra podium.

In My Big Fat Fabulous Life maken we kennis met de 30-jarige Whitney Thore. Zij kwam aan het eind van haar tienerjaren in korte tijd meer dan 50 kilo aan. En die gewichtstoename ging maar door. Van een slanke danseres veranderde ze in korte tijd in een vrouw van 175 kilo. Ze stopte met dansen en raakte in een depressie.

Totdat ze begin vorig jaar een dansvideo van zichzelf op YouTube zette (‘A Fat Girl Dancing’) die een enorme hit werd. Ze realiseerde zich dat het leven veel meer te bieden heeft en besloot er weer vol voor te gaan. In My Big Fat Fabulous Life is te zien hoe ze dat vol enthousiasme, energie en humor aanpakt. Knap hoor!

Worstelen jullie ook altijd met je gewicht, of nemen jullie die kilo’s gewoon lekker voor lief?

TLC, 21.00 UUR

Over Ronneke

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!