Nieuws
847321
Nieuws

VAARKRANTREPORTER

Wat zijn ùw jeugdherinneringen aan de Hiswa?

Voor de zestigste keer wordt over enkele dagen in de RAI in Amsterdam  de Hiswa-bootshow  georganiseerd. In 1933 werd de botententoonstelling voor het eerst gehouden en over enkele dagen, van 11 tot 15 maart, vindt de zestigste editie plaats. Wat voor jeugdherinneringen heeft u aan de bekendste bootshow van Nederland, die inmiddels bijna een nationaal instituut is geworden?

Voor veel oudere watersporters is een bezoek aan de Hiswa in de jaren zestig tot negentig aan de hand van hun vader een begrip geworden. Het je vergapen aan prachtige boten met je pa naast je was voor velen een moment in hun jeugd waar ze levendige herinneringen aan hebben. We willen, indien er voldoende reacties binnenkomen, in de aanstaande vaarkrant aandacht besteden aan deze momenten van toen.

Botenverkoper

Herinnert u zich een bijzondere gesprek van uw ouders op de Hiswa met een botenverkoper? Deed een familielid van u op deze show een impulsieve aankoop waar hij jaren spijt van had maar waar u nu hartelijk om kunt lachen? Kent u bijzondere anekdotes?  En op wat voor manier heeft u de Hiswa de afgelopen jaren zien veranderen? We willen u vragen om uw ervaringen met ons te delen. Inzendingen moeten voor dinsdagavond 3 maart 2015 bij ons binnen zijn via vaarkrant@telegraaf.nl.

Foto´s opsturen

Oude (zwart-wit) foto´s opsturen kan ook. U kunt ze scannen en naar ons opsturen, maar er een foto van maken  met een mobiele telefoon en die vervolgens naar ons emailen via vaarkrant@telegraaf.nl kan ook. Bij voldoende aanmeldingen zullen we er aandacht aan besteden  in de volgende Vaarkrant. We hopen van u te horen! De Vaarkrant-redactie.