Nieuws
861088
Nieuws

Bioscoopdrama Fifty Shades

Hoewel veel mensen de film Fifty Shades of Grey te braaf vinden, heeft de film toch een bloederig tafereel veroorzaakt in een bioscoop in Schotland. Drie vrouwen zijn in de boeien geslagen nadat zij een man met glas hadden bewerkt tijdens een bezoek aan de erotische blockbuster.

Volgens getuigen moesten medewerkers van de bioscoop het bloed van stoelen poetsen voordat de volgende vertoning van de film zou beginnen. Het slachtoffer was samen met zijn vrouw in de zaal toen hij werd aangevallen met een glas of fles, omdat hij vroeg of een groepje dames stil wilde zijn. Andere vrouwelijke bezoekers zouden in de gangpaden hebben overgegeven.

De 33-jarige Michael Bolton vertelt aan The Sun: "Alleen in Glasgow is politie nodig in een bioscoop. Behalve dat het de slechtste film was die ik ooit heb gezien, werden er ook nog eens drie vrouwen gearresteerd en afgevoerd in een politiebus."

"Een vrouw liep naar buiten en zei dat er een man was aangevallen met glas. Eén vrouw droeg handboeien, twee andere waren in tranen. Ze zei dat een groepje meiden erg luidruchtig waren en zelfs schreeuwden. Toen een man hen vroeg stil te zijn, vielen ze hem aan."

"Er waren ook heel veel ontzettend dronken vrouwen die in de gangpaden moesten overgeven. Een aantal mannen waren het bloed nog aan het opruimen voordat wij naar binnen mochten."