Nieuws/Binnenland
863136
Binnenland

Overvallers slaan man buiten westen

Twee overvallers hebben in de nacht van zondag op maandag een bewoner van de Erasmushof in Huizen (NH) dermate hard geslagen dat hij twee uur buiten westen is geweest.

Zijn dochters proberen nu via Facebook de overvallers op te sporen, meldt RTV Noord-Holland. Ze schrijven op de sociale mediasite: ,,Onze vader heeft de voordeur geopend en werd gelijk de keuken in geduwd en heeft een aantal klappen gehad van beide jongens. Onze vader is ongeveer twee uur lang bewusteloos geweest en heeft toen pas alarm kunnen slaan."

Omdat het slachtoffer zich weinig meer kan herinneren van de overval, heeft hij slechts een beperkt signalement van de daders. Het waren vermoedelijk twee getinte jongens tussen de 20 en 25 jaar oud. De dochters loven een beloning uit voor de tip die leidt tot de arrestatie van de overvallers.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Bericht door Michelle Jansen.