Nieuws
863164
Nieuws

Rockband Trapt: 'Samenzwering door winst Beck'

Ook rockband Trapt is het oneens met de winst voor Beck bij de Grammy's. Trapt verdenkt ze ervan dat er een samenzwering gaande is om het rockgenre kapot te maken.

Beck werd eerst al door Kanye West beschuldigd van het onterecht binnenhalen van de prijs voor album van het jaar. Kanye vond dat deze naar Beyoncé had moeten gaan. Nu vind ook rockband Trapt het onterecht dat Beck en Paramore prijzen in de wacht sleepten.

"Het feit dat Paramore een prijs heeft gewonnen voor beste rocknummer en dat Beck won als album van het jaar, laat zien dat er een samenzwering gaande is om de essentie van rockmuziek te vernietigen", zo laat de band weten op Facebook.

De band is ervan overtuigd dat de industrie het publiek alleen wil blootstellen aan 'gedachteloze pop punk'. Trapt werd in 2003 bekend door hun nummer Headstrong. In 2013 bracht de band hun zesde album uit, maar een Grammy-nominatie laat nog op zich wachten.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Bericht door Trapt OFFICIAL.