Nieuws
863228
Nieuws

Kanye West wil weer Grammy afpakken

VIDEO - Kanye West kon het weer niet laten het podium te bestijgen met de intentie een Grammy award af te pakken om aan Beyoncé te geven. Deze keer was Beck zijn slachtoffer.

Jay Z en Beyoncé zagen geschokt aan dat Kanye West weer het podium betrad om iemand een Grammy afhandig te maken. Kanye deed het voorkomen als een grapje, maar verdedigde later zijn poging.

"We laten niet meer met ons sollen. Beck moet artiesten respecteren, hij had zijn Grammy aan Beyoncé moeten geven. Het is een klap in het gezicht voor de creativiteit. Het is respectloos tegenover inspiratie."

Beck liet later weten dat hij zelf ook had verwacht dat Beyoncé er met de winst vandoor zou gaan. De reden dat Kanye alsnog Beck zijn speech liet afmaken wijt hij aan zijn dochter. "Ik ga mijn dochter niet in gevaar brengen voor zoiets, maar ik ben hier om te vechten voor creativiteit. Je weet wat het betekende toen Ye het podium opliep".

Dat Kim Kardashian haar man steunde bleek wel uit de selfie die ze online plaatste waarop zij samen met John Legend en diens vrouw Chrissy Teigen 'geschokt' reageren op de winst voor Beck.

Al eerder probeerde Kanye iemand een Grammy afhandig te maken voor Beyoncé. Dat overkwam Taylor Swift in 2009. Gisteravond bleek het echter koek en ei tussen die twee en ze poseerden zelfs voor de camera's.