Nieuws/Binnenland
863298
Binnenland

Advertorial

5 Sterren camping La Côte d’Argent in Aquitaine, voor een onvergetelijke vakantie!

Hourtin-plage, gelegen in het hart van de Medoc, met schitterende naaldbossen, schoonheid, kalmte en ongerepte natuur; dat is wat onze 5 sterren camping “La Côte d’Argent” aan de Atlantische kust u te bieden heeft.

Een immens strand en duingebied langs de oceaan ligt op 300 meter van de camping. Zin om van deze natuur en het mooie landschap te genieten? Op 4 kilometer van onze camping bevindt zich het grootste natuurlijke meer van Frankrijk, het “ Lac de Hourtin et de Carcans” , met zijn stranden en kreken. Prachtig gelegen in ongerepte natuur, door duinen en bos tegen wind afgeschermd en een ideaal klimaat, biedt de 5 sterren camping “La Côte d’Argent” U een omgeving voor een vakantie van rust en natuur.

 

Op 300 m van het strand, een ruime keus aan luxe accommodaties tegen een vriendelijke prijs

Onze camping biedt u talloze huuraccommodaties aan. U kunt uw accommodatie uit een ruim scala van mobilhomes / cottages kiezen, tegen een aantrekkelijke prijs, voor een aangename, comfortabele en geslaagde vakantie in de Gironde. Bent u een kampeerder? De 5 sterren camping “La Côte d’Argent” biedt u de mogelijkheid om uw vakantie op een kampeerplaats voor uw tent, caravan of camper door te brengen. Allen riant, privé gelegen en afgebakend. U kunt uw kampeerplaats, al naar gelang uw smaak en de beschikbaarheid, kiezen uit schaduwrijk, halfschaduwrijk of zonnig. Wij hebben voor ieder wat wils!

 

Breng uw fijne vakantiemomenten in de Gironde op de 5 sterren camping “La Côte d’Argent” door. Op de camping, vanaf begin juni, zult u alles vinden wat u nodig heeft om een hapje te eten en wat boodschappen te doen. Gelijk al bij aankomst wordt U geïmponeerd door de ruime opzet van de camping en het originele ontwerp van de receptie, de bar en het restaurant. In het restaurant kunt u “a la carte” eten of gebruikmaken van de afhaalservice van gerechten en pizza’s.

Ook vindt U daar een supermarkt voor Uw dagelijkse boodschappen en leuke boetiekjes.Vergeet ook niet ons fantastisch waterparadijs.

Met een groot tropisch zwemparadijs van 5000m² met verwarmde zwembaden bestaande uit  4 zwembaden, 9 glijbanen, 1 kinder speel eiland en l’Aqua’Pirates !