Nieuws
863353
Nieuws

Carice en Pattinson in thriller

Robert Pattinson en Carice van Houten zijn toegevoegd aan de cast van Brimstone van scenarioschrijver / regisseur Martin Koolhoven (Het Schnitzelparadijs en Oorlogswinter).

Pattinson speelt een outlaw, die een belangrijke rol speelt in het donkere verleden dat leidde tot het verhaal van deze epische westernthriller. Carice van Houten (met wie Koolhoven al eerder drie films maakte, waaronder haar debuutfilm Suzy Q) speelt de eigenaresse van het erf waar Pattinson zich schuil houdt.

Eerder maakte producent N279 Entertainment bekend dat de hoofdrollen vertolkt worden door Mia Wasikoswka en Guy Pearce.

Brimstone wordt een gewelddadige en epische thriller die zich afspeelt aan het eind van de 19e eeuw in het oude westen van Amerika.

Liz (Mia Wasikowska) leidt een gelukkig leven met haar man en kinderen. Ze kan niet praten, maar is desalniettemin een gewaardeerd lid van de gemeenschap. Alles verandert als er een nieuwe dominee (Guy Pearce), die alles wat Liz lief heeft probeert te verwoesten, in het dorp verschijnt.

De opnames zullen dit voorjaar plaatsvinden in Canada en Europa. Brimstone zal in het najaar van 2016 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.