Nieuws/Binnenland
870399
Binnenland

Ik geloof niet in knagen op blaadjes sla

Meer over onze voedingsdeskundige

Onze voedingsdeskundige Carina Noordervliet zal samen met sportdeskundige Marije de Vries de komende 10 weken jou helpen je weer strak in je vel te voelen in de grote VROUW Valt-af-challenge.

Carina (39 jaar, moeder van Sepp en Maas en getrouwd met Marius Smit) is gewichtsconsulent en heeft haar eigen praktijk (www.carinanoordervliet.nl) en is auteur van ‘Zondigen tot je een ons weegt’.

Carina gelooft niet in knagen op blaadjes sla, sobere diëten of vieze, dure shakes. Zij gelooft in afvallen en op gewicht blijven door bewust en vooral lekker te eten. Fuck diëten, love food is haar motto. Niks is verboden maar ze leert je wel bewust te eten. En een ander eetgedrag aan te meten. Als je hier controle over krijgt, dan lukt het ook om – langdurig – af te vallen.

Meedoen aan de VROUW Valt-af-challenge?

Ook meedoen aan de VROUW Valt-af-challenge? Word dan lid van onze speciale 'Valt-af-nieuwsbrief' en ontvang als eerste 10 weken lang het dieet- en beweegplan voor die week.Speciaal samengesteld door onze voedingsdeskundige Carina Noordervliet en sportdeskundige Marije de Vries.

Laten we er samen een slank, fit en gezond jaar van maken!

Praat mee!

Praat mee via Twitter #vrouwvaltaf

Word lid van onze besloten VROUW Valt-af-Facebookpagina en deel je ervaringen met alle andere deelnemers.

Heb je vragen voor Carina of Marije of de redactie mail dan naar: vrouwvaltaf@telegraaf.nl