Nieuws/Binnenland
870840
Binnenland

Tropische (kerst)markt

Even genoeg kerstmarkten gezien? Burgers’ Zoo organiseert van 27 t/m 30 december 2014 én van 2 t/m 4 januari 2015 Pasar Malam in de Bush. Genieten van een Indische nachtmarkt in een volledig overdekt tropisch regenwoud.

Naast tientallen stands met Indische producten, zullen er op twee podia zang en dans zijn uit de Indische archipel en kunt u heerlijk Indisch eten en drinken.

Dierentuingidsen van Burgers’ Zoo bemannen informatiestands, laten u kennis maken met de Ocean achter de schermen en wijzen u op allerlei bijzonderheden van het dieren- en plantenleven in de Bush, Desert, Ocean en Rimba. Deze parkdelen blijven tijdens Pasar Malam in de Bush ook extra lang open tot 20.00 uur.

Volledig overdekt

Ook het Bush Restaurant, het Park Restaurant en de overdekte speeltuin Kids Jungle zijn tot 20.00 uur te bezoeken. De Safari, Mangrove, vogel- en mensapenafdeling sluiten daarentegen om 17.00 uur vanwege nachtrust voor de dieren. Ook de Sumatraanse tijgers in de Rimba vertrekken om 16.30 uur naar hun nachtverblijven. Burgers’ Zoo adviseert om vanaf 15.00 uur eerst naar de dieren in de buitenverblijven te gaan kijken, om daarna volop te genieten van de volledig overdekte Pasar Malam in de Bush.

Van 15.00 tot 20.00 uur geldt een extra lage toegangsprijs van slechts € 10 per persoon. Zie verder: www.burgerszoo.nl/pasarmalam.