Nieuws
870849
Nieuws

VROUW shop

Kijk op vrouw.nl/shop voor de actuele reisaanbiedingen

Altijd al kennis willen maken met Manneken Pis? Of wil jij er gewoon even lekker tussen uit om eens flink te gaan shoppen samen met je vriendin, man of misschien wel met je dochter? Dan is deze aanbieding zeker iets voor jou!

Voor €79,50 p.p. kan jij 3 dagen lang genieten van Brussel. Hierbij slaap je in een 4 sterren hotel, Thon Hotel Bristol Stephanie. Dit hotel is gelegen op de trendy Avenue Louise.

 

Typisch Brussel

Brussel is een prachtige stad waar veel te zien en te doen is. Zo kan je een bezoekje brengen aan de bekendste inwoner van de stad: Manneken Pis. Hij staat op de hoek van de Stoofstraat en de Eikstraat. Naast Manneken Pis is het grote Atomium ook beslist een bezoekje waard. Het Atomium bestaat hij 9 bollen, waarvan je er 6 kan bezichtigen. Vanaf deze bollen heb je een prachtig uitzicht over de stad.

 

Wandelroute

Door Brussel loopt een wandelroute, namelijk de “Brusselse striproute”. Deze wandelroute brengt je langs diverse muurschilderingen met afbeeldingen van stripfiguren. Tijdens deze wandelroute kan je stoppen op diverse punten. Breng dan vooral een bezoekje aan de belangrijkste kerk van Brussel: Kathedraal van Sint-Michel en Sint-Goedele. In dit gebouw vinden diverse concerten en tentoonstellingen plaats. En breng een bezoekje aan de diverse musea die in de stad te vinden zijn. Denk aan “Het Koninklijk Musea voor de Schone Kunsten” en het “Museum van Keizer Karel.

 

Grote Markt

En wanneer je echt genoeg cultuur “gesnoven” hebt, dan kan je altijd nog naar de Grote Markt. Dit is het populairste plein van Brussel en zeker een aanrader! Naast de prachtige panden zijn er vele gezellige terrasjes, restaurants, uitgaansgelegenheden en – misschien wel het meest interessantste – veel winkels om te shoppen.

 

Maar dit zijn natuurlijk slechts een aantal voorbeelden van al het vele moois wat Brussel te bieden heeft. Kortom, genoeg te doen om je 3 dagen volop te vermaken!

 

Het arrangement

Bij deze aanbieding is inbegrepen: 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer (upgrade naar superior kamer is mogelijk) – 2 keer uitgebreid ontbijtbuffet – gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage van het hotel (t.w.v. €50,-) – gratis late check-out om 15:00 uur (o.b.v. beschikbaarheid) en gratis gebruik van de fitnessruimte en de sauna. Dit alles voor maar €79,50 per persoon.

Klik hier voor meer informatie en het volledige arrangement.