Nieuws
870866
Nieuws

Sale in 5 Europese shopsteden

Wie na de nodige sessies kerstshoppen nog puf en geld heeft, kan naar hartenlust winkelen in deze Europese steden waar het sale is. Lege koffer mee en gaan.

Kopenhagen:Wie meteen na de kerstdis zijn biezen wil pakken om gelijk te ontspannen met een potje after- kerststress-shoppen kan het beste afreizen naar Kopenhagen. Liefhebbers van Deens design en Scandinavische merken kunnen voor de uitverkoop terecht in de laatste week van december.

Londen:De Britten kunnen net als de Belgen wel een hele maand genieten van de koopjesperiode. In Londen houden ze er in nog net iets meer van, vandaar dat ze meteen na de enige kerstdag die ze vieren beginnen. Van 26 december t/m 31 januari kunnen liefhebbers van het shoppen jagen op de beste aanbiedingen. Warenhuis Harrods pakt soms zelfs uit met kortingen tot 70 procent. Nice.

Antwerpen:Veel Nederlanders weten de Belgische shopstad al te vinden voor de kerstinkopen, maar vanaf 3 januari is het er nog beter toeven vanwege de wintersolden. Van 3 januari t/m 31 januari is het goed winkelen op De Meir de Kloosterstraat en alles wat daar tussen ligt.

Parijs:Ah Paris, daar is ook het een maand lang shoppen geblazen. Van de Fransen mag je nog even rust nemen na de kerstdagen. Direct na Driekoningen, zodra de kerstboom het huis uit mag, kunnen de koffers gepakt. Van 7 januari t/m 10 februari kun je terecht in de Franse lichtstad voor voordelige aankopen. Hoe later je gaat, hoe beter, want de kortingen lopen op naarmate de koopjesmaand verstrijkt.

Düsseldorf:In het Duitse Düsseldorf is het de laatste week van januari Schlussverkauf. En dan is klaar.

Geen buitenlandGeen zin, geen tijd of geen geld om te reizen en te winkelen in het buitenland? In veel Nederlandse winkels zijn ze ook al begonnen met de uitverkoop. &Other Stories die net een eerste winkel in Amsterdam heeft geopend haalt bijvoorbeeld al 50 procent af van bepaalde items, De Bijenkorf is al zachtjes aan begonnen en Wehkamp, nog maar net bekomen van de online kerstdrukte, doet ook al leuk mee.