Nieuws/Binnenland
870965
Binnenland

Vlambeer roept Nuclear Throne-spelers op

Nuclear Throne-spelers krijgen op 1 januari een gratis exemplaar van de game die ze weg mogen geven. Dat heeft Vlambeer bekend gemaakt via YouTube. De Nederlandse studio doet dit niet zonder reden. Men is op zoek naar feedback van spelers die met een frisse blik naar Nuclear Throne kijken.

”Jullie zijn bedreven Nuclear Throne-spelers geworden en wij willen daarom een beroep op jullie doen. We hebben nieuwe spelers nodig. Mensen die goede gamers zijn, die dol zouden zijn op Nuclear Throne. Wij willen hen graag als onderdeel van onze community,” aldus Vlambeer.

”We weten zeker dat je zo iemand kent, en als dat zo is, willen we jullie vragen om hen uit te nodigen voor de Nuclear Throne-community. We hebben een frisse blik op de game nodig. Mensen die nog in mootjes worden gehakt door Big Bandit en klagen over de raven op de schroothoop. We moeten weten hoe zij denken over Nuclear Throne en we hebben jullie hulp nodig om hen te bereiken."

Iedereen die voor het einde van het jaar Nuclear Throne aanschaft, mag vanaf 1 januari een exemplaar van de game gratis weggeven.