Nieuws
871739
Nieuws

Filmstudio wil excuses voor Amy Adams

Filmstudio The Weinstein Company wil dat NBC zijn excuses aanbiedt voor het annuleren van een interview met Amy Adams. Reden voor het annuleren was omdat de actrice niet wilde praten over de Sony-hack.

Amy Adams zou maandag aanschuiven bij het nieuwsprogramma The Today Show, maar de actrice werd op het laatste moment geschrapt omdat ze niet wilde praten over informatie die lekte uit de grootschalige Sony-hack. Een medewerker van de nieuwsshow zei toen dat ze zonder dat onderwerp te bespreken niet nieuwswaardig zou zijn, terwijl de actrice had afgesproken om over haar nieuwe film Big Eyes te komen praten.

Uit de gelekte documenten bleek dat Amy minder betaald kreeg dan haar mannelijke collega's in de film American Hustle. "Amy zei dat ze het niet prettig vond om over mensen te praten die haar vrienden zijn", weet een insider te melden over het incident dat plaatsvond achter de schermen van het programma. "Natuurlijk was Amy boos, zeker toen ze in haar ooghoek een item zag lopen over honden die hun tanden poetsen. Waarom is dat dan wel nieuws?"

Big Eyes-producent The Weinstein Company is net zo min gecharmeerd en wil dat NBC excuses aanbiedt voor het voorval, zo laat een woordvoerder van de filmstudio weten: “We hopen dat NBC excuses aanbiedt aan Amy."