Nieuws/Binnenland
872253
Binnenland

Toverland in winters jasje

Attractiepark Toverland pakt flink uit deze kerstvakantie. Twee weken lang is het pretpark een prachtig winterlandschap met versierde pleinen en duizenden lichtjes. De winterse sfeer bereikt zijn piek tijdens drie magische winteravonden. Met een tirolerband, het gospelkoor, de Laserman show en winterse lekkernijen. 

De Magische Winterweken worden gehouden van 20 december tot en met 4 januari. Op het Winterplein in de Magic Forest vind je het atelier van Archibaldus, de toverstafmaker. Elke dag helpt hij de bezoekers ontdekken welke toverstaf het beste bij ze past. Op het plein kun je je verwarmen aan warme chocolademelk met slagroom, erwtensoep, warme wafels en andere lekkernijen. De spectaculaire Laserman show, die dagelijks om 17.00 uur te zien is, sluit een winters dagje Toverland af.

Magische WinterhuisNieuw dit jaar is het Magische Winterhuis. In dit huis worden je winterse toverkrachten op de proef gesteld. Kun jij de ijsprinses laten ontwaken of de Kerstman laten zingen? Echte tovenaars kunnen het zelfs laten sneeuwen.

Tijdens de Magische Winterweken zijn naast het Land van Toos ook de attracties in de Magic Forest en het Troy-gebied geopend. De Magische Vallei is gesloten.

 

Magische WinteravondenOp 28, 29 en 30 december is Toverland geopend tot 22.00 uur. In het Land van Toos word je warm ontvangen door gospel gezang. En met oude ambachten, zoals houtsnijden, glasblazen en kaarsen maken, kom je in de Magic Forest met zijn vrolijke Tirolerband helemaal in de wintersportsfeer. Of kies je ervoor om in het donker een ritje te wagen in Troy?

Meer informatie

Kijk voor het complete programma tijdens de kerstvakantie, openingstijden en tickets op www.toverland.nl/kerstvakantie

Attractiepark Toverland,

Toverlaan 2

Sevenum