Nieuws/Binnenland
872274
Binnenland

PRODUCTEN

Betaalbare Satelliet telefoon

Thuraya introduceert een nieuwe satellite telefoon voor de niet-zakelijke gebruiker: de Thuraya XT-LITE. Met deze satelliettelefoon kun je bellen en sms’en via de Thuraya satellieten boven ruim 160 landen in Europa, Afria, Azie en Australie.

Met de nieuwe Thuraya XT-LITE kunnen mensen die reizen naar gebieden die buiten GSM dekking vallen nu tegen een heel betaalbare aanschafprijs zorgen dat ze altijd contact kunnen houden met het thuisfront. En dat is gemakkelijk voor zeezeilers, vakantiegangers, bergbeklimmers en autorally rijders. De aanschafprijs bedraagt €450 ex BTW en €544,50 incl. 21% BTW.

“Met de Thuraya XT-LITE stappen we van het idee af dat satellite telefonie alleen bedoeld is voor bedrijven en overheid. Met de toevoeging van de Thuraya XT-LITE lanceert Thuraya een duale telefoon strategie waarbij het bestaande vlaggenschip-product, de Thuraya XT voor de professionele gebruikers en de Thuraya XT-LITE voor de niet-zakelijke gebruikers naast elkaar worden aangeboden “, aldus Alexander Lachner, senior product manager van Thuraya.

HIER meer informatie over de verkoop van deze satelliettelefoon