Nieuws
872287
Nieuws

Duet Isa Hoes en dochter voor goed doel

Isa Hoes en haar dochter Vlinder (9) doen mee aan de tv-special Holland zingt… voor Mamas. In het SBS6-programma zingen zij zondagavond samen het nummer Het regende zon van Ellen ten Damme om aandacht te vragen voor Kinderfonds Mamas.

In de speciale editie van het muziekprogramma Holland zingt… van Jeroen van der Boom zingen bekende Nederlanders een duet met hun kind of kleinkind. Tijdens de show wordt de kijker opgeroepen geld te doneren voor arme kinderen in Zuid-Afrika.

Isa Hoes, die de reclamespotjes van het goede doel inspreekt, staat in de show naast andere beroemde collega's. Zo zingen Ernst Daniël Smid en zijn dochter Coosje samen het nummer In Your Arms van Chef’Special. Voor de operazanger is het de eerste keer dat hij een popliedje vertolkt. René Froger zingt samen met zijn achtjarige kleindochter Charlie de hit Een eigen huis en, op verzoek van Charlie, Roar van Katy Perry.

Lange Frans schreef een speciale versie van zijn nummer Zing een liedje voor me, dat hij in de show samen met zijn zoontje Willem zingt. Lee Towers vertolkt met zijn kleindochter Jet het lied Tovenaartje, dat Lee voor de gelegenheid omdoopte tot Toverfeetje. Simone Kleinsma zingt in het tv-programma Mijn meisje, een nummer dat zij schreef voor haar overleden dochter Teuntje.