Nieuws/Binnenland
872391
Binnenland

Telegraaf start met digitale avondeditie

De Telegraaf introduceert een avondeditie voor digitale abonnees. Vanaf vanavond is de editie iedere werkdag vanaf negen uur in de avond beschikbaar op internet en in de Telegraaf-app voor de iPad.

De Telegraaf beweegt zich van krant naar een nieuwsmerk dat 24 uur per dag relevant wil zijn voor de lezers en bezoekers van de websites. „We proeven de behoefte bij veel van onze lezers om in de avonduren artikelen te lezen op de tablet. De avondeditie biedt hen voortaan de mogelijkheid om alvast een selectie artikelen uit de krant van de volgende dag te lezen. Gebracht op een moment dat onze lezers vaak meer tijd hebben dan in de soms hectische ochtenduren. In feite kunnen de lezers een voorschotje nemen op de dag die komen gaat”, vertelt Jan-Kees Emmer, adjunct hoofdredacteur van De Telegraaf.

In de avondeditie, die de naam Telegraaf Avond draagt, is veel ruimte voor opinie, columns en reportages uit alle secties van de krant. Daarnaast is er plek ingeruimd voor Telegraaf Vandaag. Het speciale videobulletin kijkt terug op de dag die geweest is.

Naast de Telegraaf Avond is er ook een speciale avondeditie van de Financiële Telegraaf. Deze DFT Avond is vooral bedoeld voor lezers die gericht zijn op financieel nieuws.