Nieuws
873636
Nieuws

Puff Daddy vanavond in Zoetermeer

Sean Combs, beter bekend als Puff Daddy, en zijn vriendin en R&B zangeres Cassie zijn vandaag voor een flitsbezoek in Nederland.

De Amerikaanse multimiljonair, rapper, producer en acteur Puff Daddy neemt even vrij van het opnemen van zijn laatste album om naar Nederland te komen.

Hij zal met zijn vriendin Cassie, bekend van de hit 'U & Me', en Nederlands eigen talent, Dimello, vanavond in Club No Limit in Zoetermeer verschijnen. De Amerikaanse R&B-zangeres is gestrikt als hoofdact van dit feest. Zij wordt ondersteund door Dimello. Puff Daddy is meegekomen om zijn vriendin te ondersteunen.

Zanger Dimello timmert inmiddels flink aan de weg. Vorige week was Dimello nog aanwezig bij het concert van Usher in Miami. Na het concert ontmoette hij Usher en Jermaine Dupri. Dankzij veel steun in de Amerikaanse showbusiness lijkt de gewenste internationale doorbraak dichtbij.

Bovendien is French Montana, de vriend van Khloe Kardashian en bekend van hits als 'I Luh You Papi ft. J.Lo' en 'Ain't Worried About Nothing' een samenwerking aangegaan met de jonge artiest. Montana was zo onder de indruk van Dimello dat hij hem heeft uitgenodigd om bij hem thuis, in LA, een nummer en videoclip op te nemen.

Kaarten voor Club No Limit zijn nog beschikbaar.