Nieuws
873656
Nieuws

Vrijwel alle automerken aanwezig op AutoRAI 2015

Op de AutoRAI 2015 zullen zo'n 90% van alle automerken aanwezig zijn. Dat geeft de organisatie van de grootste indoor-autotentoonstelling aan. Van de grote merken behoren onder andere de Fiat Group en Nissan tot de 10% die hun deelname nog in overweging hebben.

De organisatie van de AutoRAI verwacht dat slechts een enkeling niet deelneemt aan de autoshow. "De lijst met deelnemers zal de komende weken nog groeien", geeft de organisator aan. "Auto-importeurs geloven duidelijk in het samen met hen nieuw ontwikkelde beursconcept van de AutoRAI. Ook op het gebied van onderdelen, accessoires en diensten is de animo groot."

De 2015-editie wordt van vrijdag 17 tot en met zondag 26 april in de Amsterdam RAI gehouden. Tot op heden zijn de merken Audi, Bentley, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lamborghini, Jaguar, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo bevestigd voor deelname.