Nieuws
873676
Nieuws

Kersttip voor de heren

Zo shop je lingerie voor onder de boom

Mannen opgelet. Met een mooi setje lingerie als kerstcadeau voor je geliefde, maak je misschien een goede beurt.  Mits u de juiste keuzes maakt.

Experts van lingeriemerk Agent Provocateur en warenhuisketen Marks & Spencer helpen een handje en komen met shopadvies voor de perfecte lingerie voor onder de boom, zo meldt de Telegraph.

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar het is belangrijk eerst te achterhalen welke maat uw partner heeft, voordat u de winkel binnenstapt. "Als je het niet echt zeker weet, kies dan liever een negligé, een baby doll of een slip om zonder gêne de Kerst door te komen," zegt Sarah Shotton, creatief directeur van luxe lingerie label Agent Provocateur.Pronken of Praktisch"Vermijd het kopen van wit katoen!"voegt Shotton stellig toe. Hetzelfde geldt voor huidtinten en praktische sets zoals T-shirt beha's of naadloze slips. "Zoiets koopt een vrouw voor zichzelf, maar is niet bepaald iets wat ze graag cadeau krijgt."StofVermijd ook goedkope stoffen zoals nylon en polyester. "Vrouwen houden van het gevoel van zijde", zo adviseert Soozie Jenkinson, hoofd van lingerie ontwerp bij Marks & Spencer.Denk voor twee "Het is belangrijk om lingerie die zowel u als uw partner mooi vindt te kopen," adviseert Shotton. "Maar houd altijd rekening met haar voorkeur voor kleuren en materialen." Om hulp vragen aan de verkoopsters lijkt misschien gênant, maar het kan u achteraf een hoop moeite en kerststress besparen.

Losjes loungenAls de wereld van de lingerie u nu echt boven de pet gaat overweeg dan te kiezen voor luxe lounge of nachtkleding. "Dit jaar is de boyfriend pyjama in zijde en satijn een trend," zegt Jenkinson.