Nieuws/Binnenland
874484
Binnenland

Winter in Ouwehands Dierenpark

Dierentuinen pakken flink uit deze winter. Ook Ouwehands Dierenpark is helemaal in de winterse sferen. Met knusse kampvuren, gezellige kraampjes, winterse lekkere hapjes, hoge kerstbomen en duizenden lichtjes.

Van 20 december tot en met 1 februari 2015 is er in Ouwehands Dierenpark van alles te beleven. Doe bijvoorbeeld mee aan de winterspeurtocht en neem deel aan één van de activiteiten. De avonturier Bamboo Bill met zijn vrienden zijn er natuurlijk ook en begeleiden je langs de winterse dieren. En in de nieuwe wintershow beleeft Bamboo Bill weer een groot avontuur.

Als de verzorgers de ijsberen en rendieren voeren, heb je de kans om oog in oog met deze dieren te staan. Bekijk via beelden hoe de unieke ijsbeertjes groeien in het kraamhol en maak een familiefoto in een reusachtige sneeuwbol van wel vier meter hoog. Breng een bezoek aan het pittoreske dorp Karpatica en ontdek de wereld van de beer in Expeditie Berenbos. En is het buiten guur, dan kan er geschuild en gespeeld worden in het overdekte Gorilla Adventure en RavotAapia.

Ga voor meer informatie en het bestellen van tickets naar www.ouwehand.nl