Nieuws/Binnenland
874570
Binnenland

Op zoek naar de keukenprins

Laat je deftige kerstkleren maar thuis en en trek in plaats daarvan je mooiste prinsessenjurk of prinsenpak aan en kom  naar kasteel de Haar. Een leuke kinderactiviteit, ook al geloof je niet meer in sprookjes...

In de kerstvakantie, 24 december tot 5 januari 2015, heeft Kasteel de Haar een nieuwe rondleiding voor de hele familie; Sprookjes van De Haar. Ontdek grappige keukengeheimen van de kasteelkok en zie hoe hier wonderlijke sprookjesavonturen tot leven komen.

Stel; je bent op zoek naar de ware ‘keukenprins’? Hoe pak je dat dan aan? Wat als er op raadselachtige wijze een kroontje in de soep van de Barones belandt? En waar komt dat glazen muiltje tussen de broodjes kaas opeens vandaan?

Op deze en nog veel meer andere vragen krijg je antwoord tijdens de gloednieuwe editie van de Sprookjes van De Haar.

Sprookjes ‘Lichtjesavonden op het kasteel’Op 27, 28, 29, 30 december en 2 en 3 januari zijn er speciale Sprookjes Lichtjesavonden, dé kans om het kasteel eens ’s avonds te bezoeken in een sfeervol verlicht kasteel. In verband met een beperkt aantal rondleidingen is vooraf reserveren noodzakelijk.

BezoekersinformatieDe Sprookjesrondleidingen zijn te zien van 24 december t/m 4 januari (niet op 31 dec. en 1 jan.). Er zijn ook Sprookjesrondleidingen op 1e en 2e Kerstdag. Op 27, 28, 29, 30 december en 2 en 3 januari zijn er speciale Sprookjes Lichtjesavonden.Sprookjes van De Haar rondleidingen: € 14,00 (volw), € 12,50 (kind ) p.p.Sprookjes Lichtjesavond rondleidingen: € 17,50 (volw), € 15,00 (kind) p.p.Wilt u zeker zijn van kaarten, reserveer dan op www.kasteeldehaar.nl