Nieuws/Binnenland
874592
Binnenland

Kerst op Verhildersum

Op het Hoogeland, in het Noordwesten van Groningen, vlakbij het Lauwersmeergebied en de Waddenzee, ligt het dorpje Leens. Op deze prachtige plek, omringd door oude bomen, ligt aan de rand van het dorpje Landgoed Borg Verhildersum.

Dit romantische landgoed wordt van 20 tot en met 28 december omgetoverd in kerstsferen. Met bijzondere lichtversiering in de tuin, de Borg prachtig aangekleed, muziek en winterse verhalen. In het Koetshuis is de privécollectie glaswerk van dhr. Hooghoudt sr. te bekijken.

Op 20 december vindt de maandelijkse Streekmarkt van Verhildersum plaats die natuurlijk ook helemaal in het teken van Kerst staat. Op de Streekmarkt en in de Museumboerderij zijn alle ingrediënten te koop om het kerstmaal tot een succes te maken. Van vlees van Schotse Hooglanders uit Friesland, bijzondere groenterassen, lekkere taartjes en bonbons tot een goede fles cider.

Data en openingstijden: Van 20 t/m 28 december (m.u.v. 25 december) van 13.30 tot 18.00 uur. Op zaterdag 20 december ook ’s ochtends geopend vanaf 10.00 uur én op 22 december ’s avonds tot 21.00 uur.

Meer informatie op www.verhildersum.nl