Nieuws/Binnenland
880358501
Binnenland

Heracles-voetballer Rai Vloet heeft cel verlaten na zwaar ongeluk op A4

HOOFDDORP - De twee mannen van 26 en 27 jaar die in de nacht van zaterdag op zondag werden opgepakt omdat ze betrokken waren bij een dodelijk ongeluk op de snelweg A4, zijn volgens de politie maandag vrijgelaten. De 26-jarige man, Rai Vloet van Eredivisieclub Heracles Almelo, heeft medische behandeling nodig. De 27-jarige man uit Veldhoven is naar huis. Beiden blijven verdachte in de zaak.

Twee auto's kwamen op de A4 ter hoogte van Hoofddorp met elkaar in botsing. Een jongetje van 4 jaar raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis. Zijn ouders en nog een ander kind raakten eveneens gewond.

De twee die het ongeluk zouden hebben veroorzaakt, zijn door de politie aangehouden. Eén van hen blijkt dus de 26-jarige middenvelder van Heracles Rai Vloet, zoon van oud voetbaltrainer Wiljan Vloet. De andere inzittende is een 27-jarige man uit Veldhoven. De twee waren volgens de politie mogelijk onder invloed en zijn beiden aangehouden.

De experts van de Verkeersongevallen Analyse (VOA) hebben uitgebreid onderzoek gedaan op de plaats van het ongeval en doen verder onderzoek naar dit ernstige incident. Hiervoor zijn zij nog op zoek naar getuigen.

De in Schijndel geboren Rai Vloet begon zijn carrière bij PSV en kwam vorig jaar bij Heracles terecht.

Rai Vloet

Rai Vloet