884317
Buitenland

Naakte man valt door plafond damestoilet

Een 26-jarige man uit Boston is zaterdag naakt door het plafond van het damestoilet op de luchthaven Logan International gevallen.

Cameron Shenk stapte volgens de Boston Herald voor het middaguur het damestoilet van Terminal C binnen, ontdeed zich daarvan zijn kleren en klom vervolgens op het systeemplafond. Toen het plafond dat gewicht uiteindelijk niet bleek te kunnen houden, donderde de man rond het middaguur naar beneden, waarbij hij een bezoekster van de sanitaire voorziening de stuipen op het lijf joeg.

Op zijn vlucht attaqueerde Shenk een 84-jarige voorbijganger, waarbij hij deze probeerde te wurgen met diens eigen wandelstok. De bejaarde moest worden behandeld in een ziekenhuis aan zijn verwondingen, onder meer aan een hevig bloedend oor. Daar zou Shenk hem hebben gebeten.

Een kortstondige worsteling met toegesnelde agenten maakte een voorlopig einde aan de avonturen van Shenk, die in het ziekenhuis moest worden behandeld aan de verwondingen die hij bij zijn val door het plafond opliep.

Shenk wordt maandag voorgeleid. De aanklachten omvatten onder meer poging tot doodslag of poging tot moord.