Nieuws
885595
Nieuws

Eerste Autovisie Jaarboek 2015 voor directeur IVA Driebergen

De 37ste editie van het Autovisie Jaarboek ligt vanaf deze ochtend in de winkels. Erick Vermei, algemeen directeur van IVA Driebergen, heeft vanmorgen het allereerste exemplaar in ontvangst genomen. Hij kreeg het boek uit handen van Autovisie-hoofdredacteur Jaco Bijlsma.

Volgens Bijlsma is er een duidelijke connectie tussen Autovisie en business school IVA Driebergen. “Beide zijn kennisinstituten met een lange geschiedenis in de autowereld. Zowel Autovisie als IVA Driebergen staat voor kwaliteit en deskundigheid.”

“We zijn trots dat Autovisie ons als beste kleine hogeschool heeft gevraagd het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. We zijn één van de oudste abonnees en het magazine wordt door ons iedere dag gelezen. Autovisie heeft van dit nieuwe Jaarboek ook weer een echt naslagwerk en een fraai cadeau voor de feestdagen gemaakt.” aldus Erick Vermei.

Het kersverse Autovisie Jaarboek is vijfhonderd pagina’s dik en bevat de technische informatie van alle nieuwe auto’s die komend jaar in de showroom staan. Verder ook veel Autovisie-tests van het afgelopen jaar en talloze foto’s. Achter in het Autovisie Jaarboek zijn als vanouds de prijslijst, een kentekenoverzicht, leasetarieven en een winterbandentest opgenomen.

Nu in de winkel

Het Autovisie Jaarboek 2015 ligt vanaf vandaag in de winkel voor €17,95 en is ook verkrijgbaar via de Autovisie-webshop (www.autovisie.nl/shop).