Nieuws/Binnenland
885781
Binnenland

Hip op de latten

Wintersport is duur. Een appartementje hoeft niet veel te kosten, meer de outfit, de ski's en schoenen maakt alles bij elkaar prijzig. Wil je er tiptop uitzien en niet te veel geld kwijt zijn, dan moet je dus slim zijn... 

In Nederland worden verschillende skibeiurzen gehouden. De Pauw Wintersport organiseert op 22 en 23 november in Heerhugowaard voor de 10e keer de gratis toegankelijke wintersportbeurs. Op de beurs met 20 standhouders is tweedehands wintersportkleding, ski's, snowboards, schoenen, schaatsen, helmen en nog veel meer te koop. Spullen die nog in een prima staat zijn er waar je de blits mee kunt maken op de piste.

Informatie

Buiten de kleding, schoenen en ski's geven op de beurs ook de vele reisbureaus de nodige informatie over de vakantie in hotel of appartement. Ter plaatse kan geboekt worden waarbij soms kans gemaakt wordt op aantrekkelijke kortingen. In andere stands wordt door skischolen uit de regio informatie gegeven over de mogelijkheden om je sportief voor te bereiden of wat de nieuwste trend is in sneeuwbrillen, helmen en andere wintersportaccessoires.

 Veel wintersporters weten niet precies voor wie de skihelm verplicht is en of het handig is om nu al met winterbanden te rijden. Ook blijken er nog veel vragen te leven over het verzekerd zijn bij het rijden met zomerbanden in het buitenland. Op de beurs worden deze vragen beantwoord.

 

Particuliere inbreng en verkoop

De particuliere inbreng is een uitstekende gelegenheid om gebruikte wintersportkleding, ski’s, snowboards, schaatsen, helmen en andere wintersportartikelen ter verkoop aan te bieden. De goederen kunnen worden ingebracht op woensdag 19 november, donderdag 20 november en vrijdag 21 november.

De beurs is geopend op zaterdag 22 november van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag 23 november van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Kijk voor inbrengtijden en meer informatie op www.pauwwintersport.nl