Nieuws
885928
Nieuws

NIEUWS

Telegraaf hoofdsponsor van SAIL Amsterdam 2015

TMG (Telegraaf Media Groep) wordt hoofdsponsor van de negende editie van SAIL Amsterdam. TMG en SAIL Event Partners (SEP) hebben eind vorige week de letter of intent daarvoor getekend, zo is vandaag bekendgemaakt.

Hiermee wordt TMG de vijfde hoofdsponsor van SAIL Amsterdam 2015. De andere hoofsponsoren zijn: Staatsloterij, Delta Lloyd, Gemeente Amsterdam en ING. SAIL Amsterdam wordt eens in de vijf jaar georganiseerd en is het grootste gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland.

Verbinden

TMG zal zich ook als mediapartner aan SAIL Amsterdam 2015 verbinden. Voor TMG biedt SAIL Amsterdam 2015 een unieke mogelijkheid om met alle verschillende merken aanwezig te zijn.Arie Jan de Waard, Voorzitter Stichting SAIL: “De Telegraaf Media Groep ondersteunde in het verleden al verschillende edities van SAIL Amsterdam.''

Onontbeerlijk

,,De steun van SAIL door een toonaangevend mediabedrijf als TMG is voor dit grootste en voor iedereen vrij te bezoeken event van Nederland ook onontbeerlijk'', zegt De Waard. ,,Daarom ben ik enorm verheugd dat TMG zich opnieuw als loyale hoofdsponsor wil verbinden aan SAIL.”

Prachtige verhalen

Geert -Jan van der Snoek (CEO TMG): “TMG wil zich graag verbinden aan SAIL Amsterdam 2015. SAIL Amsterdam is van oudsher een heel imponerende beleving en een zeer mediageniek evenement dat prachtige verhalen en beeldmateriaal met zich meebrengt. Vanaf het moment van aankondiging tot lang na de dag van het event zijn prachtige verhalen te vertellen en mooie beelden te maken.''

Vernieuwend denken

,,Dankzij de inspiratie van de Tall Ships en van ons indrukwekkende varende erfgoed ervaart Nederland dat we grenzen kunnen verleggen en nieuwe werelden kunnen ontdekken'', aldus Van der Snoek. ,,SAIL staat voor een enorme beleving, handelsgeest, voor durf en tolerantie, voor vernieuwend denken. Waarden waar ook TMG voor staat.”