Nieuws/Binnenland
885972
Binnenland

Arrestant sloopt politiebus

Een man die in Tilburg werd opgepakt omdat hij twee aanrijdingen had veroorzaakt, is in het politiebusje volledig door het lint gegaan. "Ik heb toch niks verkeerd gedaan", riep de doorgedraaide arrestant net nadat hij een ruit van de bus had gesloopt...

De man raakte maandagochtend bij een aanrijding betrokken, waarna hij gegevens uitwisselde met de andere automobilist en zijn weg vervolgde.

Even later maakte hij echter opnieuw brokken, toen hij vermoedelijk door rood reed en tegen een andere auto botste, meldt Omroep Brabant. Eén van de auto's ramde vervolgens een verkeerspaal. De exacte toedracht van het ongeluk wordt nog onderzocht.De automobilist werd direct aangehouden wegens gevaarlijk rijgedrag. Daarop ging hij helemaal door het lint en sloeg hij een ruit uit het politiebusje. Nadat hij tegen de opvallend kalme agenten schreeuwde dat hij 'toch niks verkeerd gedaan' heeft, kreeg hij te horen dat hij 'dat nu wel' heeft gedaan door de ruit te vernielen. Vervolgens moest ook de tweede achterruit van de bus eraan geloven. De man is meegenomen naar het bureau.