Nieuws/Binnenland
888767
Binnenland

NIEUWS

Vaarkrant start nieuwe rubriek

De Telegraaf Vaarkrant begint met een nieuwe rubriek die om de drie weken in het katern Reizen-Varen-Wonen van De Telegraaf wordt afgedrukt en die ook op vaarkrant.nl wordt gepubliceerd. En wel een rubriek met de naam ´Ik en Mijn Bootje´.

Centraal staat een watersporter die enorm gehecht is aan zijn boot en daarover een bijzonder verhaal heeft. Het hoeft overigens niet alleen een boot te zijn, het mag ook een voorwerp zijn dat met watersport te maken heeft en waaraan u enorm gehecht bent.

Interview

Meldt u zich nu met uw verhaal bij de redactie via het speciale emailadres ikenmijnbootje@telegraaf.nl. Wij nemen, indien we uw verhaal als redactie interessant vinden, contact met u op voor een interview. Vervolgens sturen we een fotograaf langs die u en uw bootje of watersportvoorwerp in beeld vastlegt.

Bijzonder

Kort daarop verschijnt het verhaal in deze rubriek in de krant en op internet. Wie weet staat u en uw bootje wel centraal in de volgende rubriek! Op Vaarkrant.nl vandaag de eerste rubriek, waarin Ewoud Doyer uit Huizen met zijn´Katalijntje´ centraal staat.