Nieuws/Binnenland
888811
Binnenland

FOTO VAN DE DAG

Vogels in overvloed

,,Na een fijne zeilmiddag met fantastisch weer werden we op 1 november in Hoorn getrakteerd op een prachtig spektakel van vogels in het Juliana Park. Met de schemering erbij en alle geluiden van de vogels was het bijna een ‘Hitchcock’ achtige beleving,” schrijft Vaarkrant-lezer Hans de Roos.

De Telegraaf Vaarkrant plaatst vrijwel iedere dag een bijzondere watersportfoto op haar site. Het onderwerp kan van alles zijn: gewoon een mooie foto, een ontroerend moment op het water, een bootfoto met een link naar het wereldnieuws of een persoonlijk moment op het voordek.

Een foto met verhaal

Heeft u leuke foto? Stuur deze dan naar vaarkrant@telegraaf.nl, inclusief een korte begeleidende tekst over het moment dat werd vastgelegd. Voorwaarde is wel dat het een foto is die u zelf heeft gemaakt.

Gewone mensen

Zonsondergangen blijven prachtig. Maar graag ontvangen we ook foto´s waarop mensen staan; gewone mensen. Stuur ons uw plaatjes, minstens 150 kb groot, en wellicht verschijnen ze op het best bekeken watersportportaal van Nederland.