Nieuws
888907
Nieuws

VIDEO| Stevie Wonder niet blind?

De video waarop Stevie Wonder tijdens het concert van Paul McCartney een microfoon vangt, heeft voor verontwaardiging op de diverse sociale media gezorgd.

Op de video die onlangs opnieuw online werd geplaatst, is te zien hoe de 64-jarige zanger een microfoon zonder enige moeite opvangt.

De beelden, afkomstig van het concert dat McCartney samen met onder meer Stevie Wonder in 2010 voor President Obama in het Witte Huis mocht opvoeren, zijn nu viral gegaan nadat berichten online verschenen dat de Motown-legende niet blind zou zijn.

Zo wordt er druk gespeculeerd dat Stevie Wonder helemaal niet blind is en al zijn leven lang doet alsof uit commerciële overwegingen.

Zo zouden de TV's in zijn huis en het feit dat hij vaak zonder hulp het podium op loopt al bewijs zijn voor de beschuldiging.

Daarnaast zijn zelfs zijn songteksten uitgekamd, omdat men zich af vraagt hoe  iemand in zijn songs dingen beschrijft die hij nooit gezien kan hebben. Stevie Wonder sloot zijn eerste platencontract toen hij elf jaar oud was. Sindsdien verkocht hij wereldwijd meer dan 70 miljoen platen.