Nieuws
889629
Nieuws

Het vreemdste speelgoed ter wereld

Een plak pratend spek is misschien niet meteen waar de kinderen op hopen op Sinterklaasavond of onder de kerstboom. Origineel is het wel. Al wordt het gekste speelgoed, iets dat ons bang maakt of een tikje vies is, later soms een jeugdfavoriet. De bedenkers van een titanicglijbaan zijn in hun zoektocht naar originaliteit wel heel diep gezonken.

1. Knuffelmicrobes: Toch een beetje verwarrend om je kind te zien knuffelen met de aaibare vriendjes: Syfilis en E. Coli en de Vleesetende bacteriën.

2. Opblaasbare Titanic: Waarom zou je als ouder het verhaal van het meest beroemde scheepswrak aan je kinderen vertellen als je ze de tragedie kunt laten naspelen in je achtertuin? Deze is te huur voor feesten en partijen over de hele wereld (met uitzondering van Zwitserland, waar ze het stuk vertier onethisch vinden).

3. Erwin de kleine patient: Voor kleine chirurgen in de dop. In het genderloze lichaam van Erwin kunnen kinderen naar hartenlust graven naar pluchen ingewanden.

4. Knuffelspek: Niet geschikt voor jonge vegetariers.

5. Mega Loodgieter Action Figure: Spiderman en Superman kunnen wel inpakken. Wie ons echt kan helpen in noodsituaties is een loodgieter. In een complete set met toilet, helpt deze held iedereen uit de !"#$%.

6. Gelli Baff: Meestal is het bad een plek om schoon te worden. De makers van Gelli Baff zien dat toch anders. De badkuip doet in hun ogen beter dienst als een kleurrijke beerput. Het poeder verandert het water in een dikke gekleurde blubber.

7. Doggie Doo: Erg populair (met meer dan een miljoen verkochte exemplaren in 2011 alleen al). Voor kinderen met liefde voor dieren en een fascinatie voor... verteerd voedsel? De speler die als eerste drie poepjes schept, wint.

 

Bron: travelandleisure