Nieuws/Binnenland
889719
Binnenland

FOTO VAN DE DAG

Luxe prijzen

In Dubai vond de traditionele 60ft Dhow Race ´Al Yamamah´ plaats. Sheikh Rashid bin Hamdan Al Maktoum heeft 10 miljoen Emirati Derhams (omgerekend meer dan 2,5 miljoen dollar) en drie luxe auto´s toegewezen aan de eerste drie winnaars. Wie doet er de volgende keer ook mee aan deze zeilwedstrijd? Want zo´n prijs willen wij allemaal wel. Deze foto is gemaakt door fotograaf Karim Sahib van AFP.

De Telegraaf Vaarkrant plaatst vrijwel iedere dag een bijzondere watersportfoto op haar site. Het onderwerp kan van alles zijn: gewoon een mooie foto, een ontroerend moment op het water, een bootfoto met een link naar het wereldnieuws of een persoonlijk moment op het voordek.

Een foto met verhaal

Heeft u leuke foto? Stuur deze dan naar vaarkrant@telegraaf.nl, inclusief een korte begeleidende tekst over het moment dat werd vastgelegd. Voorwaarde is wel dat het een foto is die u zelf heeft gemaakt.

Gewone mensen

Zonsondergangen blijven prachtig. Maar graag ontvangen we ook foto´s waarop mensen staan; gewone mensen. Stuur ons uw plaatjes, minstens 150 kb groot, en wellicht verschijnen ze op het best bekeken watersportportaal van Nederland.