Nieuws
891216
Nieuws

Prijsvraag

Win een wintercruise!

Cruisen, dat is iedere dag een andere bestemming. Droomt u van een cruisevakantie? Dan is dit dé kans om die droom werkelijkheid te laten worden! Doe mee en maak kans op een geweldige 8-daagse cruisevakantie voor twee personen langs de Canarische eilanden en Madeira.

De cruisevakantie, van 6 tot en met 13 december 2014, begint op Las Palmas, Gran Canaria, waar u en uw reisgenoot op de MSC Armonia van MSC Cruises stappen. Het majestueuze schip bezoekt in de daaropvolgende dagen de eilanden Fuerteventura, Madeira, Palma en Tenerife, en brengt u weer terug naar Gran Canaria.

Leg uw zonnebrand en korte broek maar vast klaar, want in dit gebied is het ook in december vaak nog rond de twintig graden.

Inclusief

Inbegrepen bij deze fantastische cruisereis zijn twee retourvluchten Amsterdam - Las Palmas met Transavia, een tweepersoons hut op de MSC Armonia inclusief alle maaltijden. Ook koffie, thee en frisdrank gedurende de dag en wijn tijdens lunch en diner zijn bij de prijs inbegrepen.

Bent u al helemaal enthousiast? Laat dan hieronder uw motivatie en uw gegevens achter. Meedoen kan tot en met 31 oktober 2014.

Let op: Het prijsvraagformulier is niet zichtbaar in de Telegraaf-app. Je moet dus het formulier invullen via de website.

 

Deze prijsvraag wordt mogelijk gemaakt door: