Nieuws
906789
Nieuws

Online kritiek ter harte genomen

Hotels luisteren naar gasten

Hotels gaan steeds beter luisteren naar de wensen en kritiek van gasten. Zo namen ze bij Omni Hotels en Resorts de reviews van hotelbezoekers op websites als TripAdvisor grondig door voordat er begonnen werd met een nieuwe ronde verbouwingen.

"Reizigers nemen online geen blad voor de mond", aldus Jon Hunter, vicepresident Operations bij Omni, tegenover The New York Times. "Uit online kritieken bleek dat er te weinig stopcontacten op onze kamers waren dus dat hebben we aangepast zodra we kamers gingen renoveren."

Vaak zeggen ontevreden gasten niets direct tegen de managers van hotels, vandaar dat het belangrijk is om recensiewebsites in de gaten te houden, aldus Hermann Elger, general manager van het  St. Regis New York.

In de kamers van zijn hotel is bijvoorbeeld een centrale lichtregelaar geplaatst na meerdere online klachten dat gasten zo veel lampen stuk voor stuk aan en uit moesten doen bij aankomst en vertrek uit hun hotelkamer.

Laat jij wel eens een recensie achter op websites als TripAdvisor? En is er bij jouw weten wel eens iets met jouw kritiek gedaan? Deel het met Reiskrant via een reactie op dit artikel.