Nieuws
906815
Nieuws

Jada Pinkett in Magic Mike XXL

Jada Pinkett is gecast voor een rol in het vervolg van de kaskraker Magic Mike. Hoewel de actrice in vorm is, wenst ze liever niet voor de camera te strippen.

Jada Pinkett gaat een rol spelen in Magic Mike XXL.

De 43-jarige actrice was te gast bij Queen Latifah's talkshow en vertelde dat de rol die ze gaat vertolken eigenlijk bedoeld was voor een man.

Op de vraag of de Jada ook in een paal gaat hangen, antwoordde ze volmondig "Nee!, het is niet zo'n soort rol." Verder kon de echtgenote van Will Smith niet veel kwijt over de film. 'Ik mag nog niets verklappen, maar ben wel heel erg enthousiast over mijn rol.

Hit

Door het enorme succes van Magic Mike zat een vervolg er al enige tijd aan te komen. De film werd in 2012 voor een budget van 7 miljoen dollar gemaakt, maar bracht wereldwijd maar liefst 167 miljoen dollar op.

Hoofdrolspeler Channing Tatum maakt met het vervolg ook zijn debuut als scriptschrijver, in samenwerking met Reid Carolin.

Matthew McConaughey keert niet terug als de stripper Dallas, bevestigde regisseur Greg Jacobs eerder aan IndieWire. Channing Tatum, Matt Bomer en Joe Manganiello zijn wel te zien in Magic Mike XXL, waarvan de opnames deze maand begonnen zijn. Waarom McConaughey niet speelt in het tweede deel, is niet bekend. Hij werkt momenteel aan een andere film, Sea of Trees.

Jacobs onthulde verder dat de film “heel anders” is dan het origineel. “Het is een film over een road trip en anders genoeg, wanneer je het ziet zul je snappen waarom we een sequel hebben gemaakt. Niemand kan ervan worden beschuldigd twee keer dezelfde film te maken.”

 

Magic Mike XXL draait vanaf juli 2015 in de bioscopen.