Nieuws
906930
Nieuws

Gepassioneerde Beyoncé en Jay Z in korte film

VIDEO - Van een vermeende huwelijkscrisis lijkt weinig sprake te zijn in een nieuwe videoclip van Beyoncé en Jay Z.

Het stel oogt verliefd en gepassioneerd in het maandag gepubliceerde eerste deel van hun Bang Bang-trilogie.

De clip is te zien op op het digitale platform Nowness en is gemaakt door de New Yorkse filmmaker Dikayl Rimmasch. Het filmpje, dat nog geen drie minuten duurt, borduurt voort op het thema van de tournee On the run. Daarin was het celebritykoppel samen op het podium te zien als hun alter ego's Mr. en Mrs. Carter. Ze sloten de tournee zaterdag af in Parijs.

De twee doen zich in het zwart-witte, Tarantino-achtige filmpje voor als een stel voortvluchtige schurken. Te zien is onder meer hoe Queen Bey en haar lief in een oude Pontiac door de woestijn rijden, schietend op brievenbussen.

Tijdens de On the run-tour werd volop gespeculeerd over een relatiecrisis en eventuele scheiding. Het lijkt erop dat Beyoncé en Jay Z er alles aan doen om te laten zien dat er niets aan de hand is en ze nog steeds dol op elkaar zijn. Bovendien schijnt Jay Z tijdens het slotoptreden in Parijs de woorden 'pregnant with another one' gerapt te hebben, waarmee hij mogelijk verwijst naar de komst van een tweede kindje. Het stel heeft al een dochtertje, Blue Ivy.