Nieuws/Binnenland
910092
Binnenland

Bijkomen van de A58-ravage in Arnemuiden

In de opvanglocatie in Arnemuiden zitten enkele tientallen mensen bij te komen van de ravage die dinsdagochtend ontstond op de A58. Automobilisten en inzittenden die de kettingbotsingen hebben meegemaakt, kunnen in deze sporthal terecht. Burgemeester Harald Bergmann van Middelburg (waar Arnemuiden onder valt) zegt dat de hal open blijft zolang het nodig is.

Bergmann stelt dat veel aanwezigen „verschrikkelijke dingen” hebben gezien. „Die blijven nog wel even op hun netvlies staan”, zegt hij tegen het ANP.

In sporthal De Blikken zijn mensen van Slachtofferhulp en van de gemeenten aanwezig. De zaal is afgesloten voor media. Bij de hal arriveren familie en vrienden die iemand op komen halen. Veel aanwezigen hebben hun auto moeten achterlaten op de snelweg.

Achtergelaten auto's worden gestald bij de Zeelandhallen, meldt de Veiligheidsregio. Daar staan dinsdagmiddag rond 16.00 uur zo'n 70 wagens. Mensen die meer willen weten, kunnen bellen met het algemene nummer van de politie: 0900-8844. De auto's die zwaar beschadigd zijn, staan grotendeels nog op de snelweg.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo