Nieuws/Binnenland
910326
Binnenland

Winnaars Beste Winkelketen van Nederland bekend

De categoriewinnaars van de publieksprijzen ABN AMRO Beste Winkelketen en Webshop Awards van Nederland 2014-2015 zijn bekend. Onder meer Zeeman, Media Markt, Action en  Ikea mogen zich dit jaar tot de gelukkigen rekenen.

Ruim 275.000 consumenten gaven gehoor aan de oproep hun favoriete winkelketens en webshops te beoordelen op bestewinkelketen.nl en webshopawards.nl. Uit de resultaten blijkt dat de genomineerde winkelketens het opnieuw beter doen dan in voorgaande jaren. Bovendien vindt de consument klantvriendelijkheid en service steeds belangrijker.

Categoriewinnaars Beste Winkelketen van Nederland

Naast bekende namen zijn er liefst dertien nieuwe categoriewinnaars. Dit zijn zijn Zeeman in Baby & Kindermode, Primera in Boeken, Intertoys in Muziek, Film en Games, Purdey in Damesmode, Welkoop in Dierenspeciaalzaken, Media Markt in Elektronica, Gall & Gall in Foodspeciaalzaken, Only For Men in Herenmode, Lucardi in Sieraden & Bijouterie, Action in Speelgoed, Hoogvliet in Supermarkten, BelCompany in Telecom en Action in Warenhuis. Daarnaast kwamen er drie nieuwe categorieën bij. Deze categorieën en de bijbehorende winnaars zijn: Rituals in Health & Wellness, IKEA in Keukens & Badkamers en IKEA in Slapen.

Categoriewinnaars Webshop Awards Nederland

Dit jaar zijn er voor het eerst ook vijftien categorieën de ABN AMRO Webshops Awards uitgereikt.

 

Zie hier de 30 categoriewinnaars van Beste Winkelketen van Nederland 2014.

Zie hier de categoriewinnaars van de ABN AMRO Webshop Awards.